абе не е точно така щото както по горе бяха писали повечето хора ще предпочетат немската кола вместо италиянката, малко са тези в БГ които ще си вземат такава кола, тъй като мисленето на българина с извинение е малко просто и ще предпочете бмв мерцедес или нещо от сорта. Примерно аз ще избера Алфата ама колко са тези като нас в форума дето ще изберът тази марка по простата причина че на българина е втълпено в главата че италиянските коли са боклуци и се трошат много. Атова не е верно, те се трошат колкото останалите
Известие
Collapse
No announcement yet.
ALFA 156 1.9 JTD M-JET 2003
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от KiKo??? ?? ? ????? ???? ???? ????? ?? ???? ???? ?????? ???????? ???? ?? ??????????? ???????? ???? ?????? ???????????, ????? ?? ???? ? ?? ????? ?? ?? ?????? ?????? ????, ??? ???? ????????? ?? ????????? ? ????????? ? ????? ?????? ? ?? ?????????? ??? ???????? ??? ???? ?? ?????. ???????? ?? ?? ?????? ?????? ??? ????? ?? ???? ???? ??? ? ?????? ???? ?? ?????? ???? ????? ?? ???????? ??????? ?? ?? ????????? ? ???????? ? ??????? ?? ???????????? ???? ?? ??????? ? ?? ?????? ?????. ????? ?? ? ?????, ?? ?? ?????? ??????? ??????????
________
THUNDERBIRDLast edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:15.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
156тица с този двигател нова е около 50 000лв. ако не греше беше към 52 000лв.
Вие не знам как ги виждите нещата ама тая коля няма как да се продава за 15 000лв....погледнете и колко струват извън БГрия там от където нашенци ги докарват...въпреки, че те докарват почти само коли за скрап. Та тази кола ако е хубава това е цената около 30 000лв.
Най-евтината 147 за още 5 000лв. е с доста усилия на тази цена...1.6 105кс. разход градско 13-14лт. вътре без почти нищо, застраховка и данъци като за нова кола...като се наслагат тези неща цената си отива...над 40 000лв.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuСъгласен
Точно поради тази причина бих си купил нова 147, вместо тази 156
Как може да се сравнява JTDM 156, с 1.6 , 147 БенЗин
ДиЗела варви 2 пати повече и харчи 2 пати по малко
Все едно някои да каже, че сте си купи Ц200 нова пред S-klass на две години
Comment
-
Сравнението ако не си забелязал е между нова кола и стара кола...ние с колегата Кики Обичаме да си купуваме нови колии дано занапред все така продължаваме...и го пожелавам на всички.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
Comment
-
АЗ ходих да е гледам
В деиствителност беше като нова, а компа покаЗваше 5.4 нафта За последните 6400км
Пробвах да се спаЗара с момчето, просто имах само 26000лв. които му и предложих, но ми откаЗа, под 31000 не е даваше
Вече е продадена
Ако евентуално някои колега види пак такава , За парите които имам, ще се радвам да пише тук, но повече от 26000лв. нямам, Знам , че не може да се намери За тея пари, ама аЗ си питам
.
Comment
-
Първоначално публикувано от petko
Ако евентуално някои колега види пак такава , За парите които имам, ще се радвам да пише тук, но повече от 26000лв. нямам, Знам , че не може да се намери За тея пари, ама аЗ си питам
.
Comment
-
Първоначално публикувано от petkoАЗ ходих да е гледам
В деиствителност беше като нова, а компа покаЗваше 5.4 нафта За последните 6400км
Пробвах да се спаЗара с момчето, просто имах само 26000лв. които му и предложих, но ми откаЗа, под 31000 не е даваше
Вече е продадена
.sigpic
Comment
Comment